A szexi fehérnemű szett összeállítása

Minden nő fehérneműs fiókjában kell lapulnia egy-két szexi fehérnemű szettnek. Egyrészt, jól jöhet a hálószobában, másrészt, vannak olyan napok, amikor egyszerűen jólesik az embernek titkon valami igazán csinos és nőies holmit viselni a ruha alatt. A szexi fehérnemű fogalma azonban mindenkinek mást jelent, és ha végignézzük egy fehérneműbolt kínálatát, akkor gyorsan elveszhetünk a bőség zavarában. Vajon mi számít szexinek, és mitől lesz egy bugyi vagy egy melltartó szexi?

Szexi fehérnemű szett vagy különálló darab

Bár nagy lehet a csábítás, hogy kész szettben gondolkozzunk, ez nem mindig jó ötlet. Elképzelhető ugyanis, hogy bár jól áll egy melltartó, a hozzátartozó alsónemű nem kifejezetten az a típus, amiben a legcsinosabbnak érezzük magunkat. Olykor sokkal jobban járhatunk, ha magunk válogatjuk össze a bugyit a melltartóval.

Az első dolog, amire oda kell figyelni, ahogy ezek passzoljanak egymáshoz, és ezalatt nemcsak azt értjük, hogy mindkét darab fekete, piros, vagy akár fehér legyen, hanem azt is, hogy a stílusuk kiegészítse egymást.

Erotikus fehrérnemű szett - Szexi fehérnemű szett
Szexi fehérnemű szett kiválasztása

Szexi melltartó kiválasztása

Általában véve nem győzzük hangsúlyozni a melltartók kapcsán, hogy mennyire fontos a kényelem, amikor azonban szexi fehérneműt igyekszünk választani, akkor elképzelhető, hogy nem ez lesz az elsődleges szempont. Az, hogy mennyire fontos a kényelem egy szexi melltartó esetében, leginkább attól függ, hogy csak alkalmi jelleggel szeretnénk viselni a hálószobában, vagy esetleg el tudjuk képzelni, hogy egy egész napot töltünk el az adott melltartóban.

Előbbi esetben érthető módon kevésbé lényeges a kényelem, hiszen valószínűleg legfeljebb egy-két órát lesz rajtunk az adott melltartó, de lehet, hogy annyit sem. Ha viszont a mindennapokban is hordanánk, akkor már lényeges, hogy amellett, hogy a megfelelő esztétikai élményt nyújtsa, komfortos is legyen a választott darab.

Csipkés melltartó

Amikor szexi fehérneműről beszélünk, szinte azonnal eszünkbe jut a csipke. A csipkés bugyi és melltartó kifejezetten nőiesebb, csinosabb darabnak számítanak, éppen ezért bőségesen megtalálhatók a kínálatban. Amennyiben kevésbé vagy jártas a szexi fehérneműk terén, de szeretnéd biztosan tudni, hogy jót választasz, a csipkéssel biztos nem tudsz mellényúlni.

Félkosaras melltartó

Szintén nagyon csinos melltartók kaphatók félkosaras változatban is. Ez a fazon nagyon népszerű a hölgyek körében, ami egyrészt annak köszönhető, hogy kényelmes, másrészt pedig, nagyon szép dekoltázst tud formálni kisebb és nagyobb mellekből egyaránt. Természetesen egyszerűbb, és szexi verzióban egyaránt elérhetők a félkosaras melltartók is.

Push up melltartó

A push up melltartót valószínűleg mindenki ismeri: ez az, amit a klasszikus „dekoltázs csináló” melltartónak tudunk be. Lényege, hogy felnyomja a melleket, ezzel pedig igazán látványossá teszi a viselője dekoltázsát. Tudni kell ugyanakkor, hogy a push up melltartók általában inkább kisebb mellekkel megáldott hölgyek számára előnyösek. Egy szép csipkés, látványos színű melltartó nagyon szexi látványt tud nyújtani.

Plunge melltartó

A plunge melltartó tökéletes választás mélyen dekoltált felsőkhöz. Ezeknél a felsőknél gyakori probléma, hogy a melltartó kilóg belőlük. A plunge melltartók ugyanakkor nagyon diszkrétek, és még egy igencsak kivágott blúz esetében is gyakorlatilag láthatatlanok.

Bugyi kiválasztása

A bugyi esetében általánosan ugyanazt tudjuk elmondani, mint a melltartónál: fontos a komfort, de ha csak a hálószobai csábításhoz szeretnénk használni a bugyit, akkor nem biztos, hogy ezt a szempontot kell elsődlegesnek tekinteni. Szerencsére többféle bugyi közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára ideális verziót.

Tanga

Ha szexi bugyi, akkor egyértelműen szóba jön a tanga. Ez nem véletlen, hiszen ez az alsónemű típus nagyon sokat mutat a hölgyek fenekéből, ami mindenképpen csábító hatást kelt. Sokan ugyanakkor nem szívesen viselik, mert nem tartják kényelmesnek, de szerencsére számukra más verziók is adottak.

Francia bugyi

A francia bugyi is tud nagyon szexi lenni, habár nem mutat túl sokat, sőt, kifejezetten sokat takar. A megfelelő anyagokkal, valamint színekkel kombinálva ugyanakkor nagyon csinos és nőies hatást kelt, ezért semmiképpen sem szabad elvetni, ha szexi alsóneműt keresünk.

Féltanga

A féltanga tökéletes átmenet a klasszikus tanga, és a hagyományos bugyi fazon között. Nem mutat olyan sokat, mint egy tanga, inkább csak sejtet; éppen ez az, amiért sokan még szexibbnek tartják, mint a mindent megmutató változatot.

A harisnyatartó fehérnemű szett alternatívája: csipkés body

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem: a harisnyatartó szinte kötelező eleme egy igazán szexi fehérnemű szettnek. Ha őszinték akarunk lenni, akkor a mindennapokban ezt viszonylag ritkán viseljük, talán éppen ezért van meg a mai napig a varázsa a hálószobában.

Amennyiben valami különlegesebbel szeretnénk előrukkolni, akkor a klasszikus bugyi plusz melltartó helyett választhatjuk a bodyt is. Bár ezt a fehérneműtípust egyre többen viselik a mindennapokban is, kifejezetten szexi, karcsúsított, csipkés, push up változatok érhetők el a fehérneműboltokban, amik segítségével igazán csábító hatást kelthetsz a hálószobában.